Een koopje voor 150 miljoen: Jude Bellingham

Jude Bellingham geldt als een van de allergrootste talenten uit zijn generatie. Borussia Dortmund heeft waar goud in handen met het Engelse supertalent. Vanavond in de wedstrijd tegen Chelsea zien we hem hoogstwaarschijnlijk opnieuw schitteren in het geel-zwarte shirt van Borussia Dortmund. Er vliegen in de media allerlei verschillende bedragen rond zijn hoofd: bedragen van 120, 150 en zelfs 200 miljoen kleven steevast aan zijn naam. In dit artikel legt VoetbalDiepte je uit waarom dat volkomen logisch is.

Lees meer »

Waarom Mohammed Kudus altijd moet spelen bij Ajax

Mohammed Kudus is een van de spelers die onder John Heitinga een vaste basisplaats heeft gekregen. De Ghanees maakt ook indruk bij het vernieuwde Ajax. Ook de overwinning op FC Twente liet opnieuw zien waarom Kudus altijd moet spelen bij Ajax. Maar er zijn nog meer redenen.

Lees meer »

Hoe goed is Feyenoord-talent Orkun Kökçü precies?

Orkun Kökçü staat al jaren te boek als een van de grootste talenten uit de Feyenoord-jeugd. Inmiddels ook al jaren geleden speelde de Turkse middenvelder zichzelf al in de basis van Feyenoord 1. Toch zijn er nog steeds criticasters rondom Kökçü. Maar is dat terecht? 

Lees meer »

De Talenteninspectie: Hoe goed is Xavi Simons nu echt?

Xavi Simons werd deze zomer door PSV overgenomen van Paris Saint-Germain. Zijn talent spat er aan alle kanten af en binnen zeer korte tijd is de jonge middenvelder al heel belangrijk geworden voor PSV. Ook in de topper tegen Feyenoord was dat gisteren weer te zien. Maar hoe goed is Xavi Simons nu daadwerkelijk? Dat legt VoetbalDiepte je uit!

Lees meer »

Laat hier een talent achter die volgens jou in de Talenteninspectie moet komen!