Tactische Analyses | WK 2022

Hét elftal van het WK 2022

Het einde van het WK is aangebroken. Na een maand volop voetbal weten we de uitkomst van het WK 2022. Argentinië is de winnaar na een spectaculair WK. Ook was het een WK met een hoop sterspelers en verrassingen. Hier zijn de beste elf spelers van het WK volgens VoetbalDiepte.

Lees meer »

Dé ultieme voorbeschouwing op de WK-finale

Zondag is het zover, de wedstrijd waar iedere voetballiefhebber al bijna een maand op wacht. De climax van het WK 2022. Zondag staat alles in het teken van Frankrijk en Argentinië wanneer de klok 16:00 slaat. Beide teams hebben hun verhaal, een prachtig verhaal. Wordt het de tweede wereldbeker voor de nieuwe superster Kylian Mbappé op 23-jarige leeftijd? Of wordt het dé kroon op Lionel Messi zijn carrière? Hier de ultieme voorbeschouwing op dé wedstrijd van het jaar. 

Lees meer »

Hoe speelt Argentinië en waar liggen de kansen voor Oranje?

Nederland speelt vrijdagavond de kwartfinale van het WK 2022 tegen Argentinië. De Zuid-Amerikanen plaatsten zich door te winnen van Australië met 2-1. Tijd om eens wat dieper in te gaan op de aanstaande tegenstander van het Nederlands elftal. Dit doen we door Argentinië met en zonder de bal te analyseren en door de kansen voor Nederland te bekijken.

Lees meer »